WHEN YOU NEED
HIGH QUALITY
BEATS & VIDEOS

BEATS 4 SALE

Ulo Entertainment · BEATS4YOU

PAYMENT

Purchase your EXCLUSIVE beats today!

PRICE
BEAT(S) NAME:
YOUR EMAIL

ULO ENTERTAINMENT / BEATS

BEATS

Ulo Entertainment tuottaa laadukkaita biittejä artisteille edulliseen hintaan. Voit käydä tutustumassa tarjontaan YouTube-kanavalla ja kuunnella kaikki julkaistut biitit. Osa biiteistä ovat ilmaisjakeluun, eli niitä saa käyttää vapaasti kuka tahansa missä tahansa, ilman mitään rajoituksia. Saat siis vapaasti lisätä tekemäsi biisin esimerkiksi YouTubeen tai vaikka Spotifyhyn ja tietenkin pitää sataprosenttisesti rojaltit. Saat myös esittää biisiäsi keikoilla saaden siitä täydet teostokorvaukset. Kiva juttu vai mitä?

Maksulliset biitit taas ovat aina yksinoikeudella asiakkaalle, eikä biittiä myydä uudestaan. Luonnollisesti myös maksullisissa biiteissä ei ole lainkaan rajoituksia. Pienellä lisäkorvauksella voit myös ostaa biitistä moniraita-version, eli saat biitin jokaisen audioraidan erillisenä tiedostonaan. Näin voit esimerkiksi itse halutessasi miksata ja masteroida biitin omaan korvaasi sopivammaksi. Jos sinulla on tarvetta suuremmalle määrälle tai sinulla on muita pyyntöjä, ota yhteyttä. 

ULO ENTERTAINMENT / MAKSULLISET BIITIT

MAKSULLISET BIITIT

Biittien jotka ovat maksullisia, nimessä on huomio ”TAGGED BEAT”.
Tämä tarkoittaa sitä, että biittiin on lisätty tuottajan ”tägi” väärinkäytösten vähentämiseksi. Jos pidät biitistä, voit ostaa sen itsellesi 50 eurolla ja saat yksinoikeuden biittiin. 40€ lisämaksusta voit myös ostaa biitistä moniraitaversion, eli saat biitin jokaisen audioraidan erillisenä tiedostona.

TÄGÄTTYÄ BIITTIÄ EI SAA KÄYTTÄÄ ILMAN OSTETTUA VERSIOTA JONKA MUKANA TULEE MYÖS OSTO LISENSSI!

Biitillä ei ole mitään käyttörajoituksia. Voit siis vapaasti lisätä valmiin biisisi esimerkiksi mihin tahansa suoratoistopalveluun (Spotify, Apple Music jne..) Saat myös esittää biisiäsi vapaasti keikoilla. Pidät 100% rojalteista sekä teostoista. Saat muokata biittiä haluamallasi tavalla. Tuottajan mainitseminen ei ole pakollista julkaisun yhteydessä, mutta toivottavaa. Esim. ”Tuottanut: Ulo Entertainment”. (Iso arvostus tulee, mikäli liität kotisivut myös www.uloentertainment.fi) 

ULO ENTERTAINMENT / ILMAISBIITIT

ILMAISBIITIT

Ilmaisbiittien nimessä on huomio ”FREE BEAT” tai ”FREE DOWNLOAD”. Ilmaisjakelussa olevat biitit ovat tarkoitettu kaikille vapaaseen käyttöön. Niissä ei ole mitään käyttörajoituksia. Voit siis vapaasti lisätä valmiin biisisi esimerkiksi mihin tahansa suoratoistopalveluun (Spotify, Apple Music jne..) Saat myös esittää biisiäsi vapaasti keikoilla. Pidät 100% rojalteista sekä teostoista. MUTTA, myös muut saattavat käyttää samaa taustaa.

Kun julkaiset biisisi, tulee sinun kuitenkin antaa maininta tekijästä:
Ulo Entertainment. Esim. ”Tuottanut: Ulo Entertainment”. ( Iso arvostus tulee, mikäli liität kotisivut myös kylkeen www.uloentertainment.fi )

Ilmaisbiitit pyritään aina laittamaan ladattavaksi WAV. –muodossa, mutta toisinaan saatat saada MP3. version jos wav:ia ei ole saatavilla. Ilmaisbiiteistä n. 95% on kuitenkin saatavilla myös .wav muoto. Ilmaisbiiteistä ei ole saatavilla moniraitoja, eikä niille saa tehdä mitään muutoksia ilman tuottajan lupaa. Niihin ei myöskään saa itse tehdä mitään muutoksia. 

Kuinka maksan PayPalilla?

01.


Kuuntele biittejä Soundcould-soittimesta.

02.


Valikoi biitit mistä pidät.

03.


Maksa biitit PayPal -linkkiä käyttäen. Muista mainita biittien nimet maksun yhteydessä.

04.


Kun maksu on saapunut, saat sähköpostiisi linkin josta voit ladata biitit 24 tunnin kuluessa. 

Muut maksutavat

01.


Kuuntele biittejä Ulo Entertainment Soundcloud–soittimesta.

02.


Kun löydät itsellesi sopivan, lähetä sähköpostia osoitteeseen: yhteys@uloentertainment.fi tai käytä lomaketta. Muista mainita biitin/biittien nimet viestissä.

03.


Saat paluuviestillä maksuohjeet (tilisiirto, paypal, muu sovittu).

04.


Kun maksusuoritus näkyy, saat sähköpostiisi latauslinkin biitin wav.-tiedostoon 24 tunnin kuluessa.

05.


HUOM! Vaikka olisit sopinut biitin ostosta muuta kautta (Facebook, Instagram jne.) niin LÄHETÄ AINA myös sähköpostilla edellä mainitut tiedot!

06.


Ongelmatilanteissa ota yhteyttä viestillä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen yhteys@uloentertainment.fi

Kuinka saada biitti ilmaiseksi?

1

Kuuntele biittejä Ulo Entertainment 
Soundcloud–soittimesta.

2

Kun löydät itsellesi sopivan,
kappaleen tiedoissa on latauslinkki.

3

Lataa biitti koneellesi
(.wav tai .mp3 -tiedosto)

4

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä viestillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yhteys@uloentertainment.fi

Tarvitsen levyllisen biittejä, onnistuuko?

Kyllä onnistuu. Isommissa yhteistyöprojekteissa sovitaan hinta erikseen ja otetaan huomioon myös asiakkaan tarpeet laajemmin. Vapaita biittejä on paljon joita ei ole vielä julkaistu YouTubessa. Näitä ”biittikansioita” jaetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että artisti tarvitsevat useampia biittejä, esimerkiksi levyn tekoprosessiin. Nämä tapaukset käsitellään aina tapauskohtaisesti. Mittatilauksena biittejä ei kuitenkaan tehdä.

Onko mahdollista saada biittiä, jota ei ole vielä julkaistu YouTubessa?

Kyllä. Toisinaan jotkut haluavat biitin, jota ei ole vielä julkaistu kuunteluun misään. Eli halutaan ikään kuin ”pöytälaatikosta” jotain mitä ei ole muut kuulleet. Jos sinulla on tällainen tilanne, laita sähköpostia tai ota yhteyttä SoMe:ssa. Huomioi kuitenkin, että näissä tapauksissa biitin hintaan lisätään 10 euroa. Varmistathan, että sinulla on varattuna biittiin jo valmiiksi rahat, ennen kuin otat yhteyttä tähän liittyen.

Tilaa

UUTISKIRJE

Liity postitus-listalle

Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista biiteistä sekä tarjouksista. 

Yhteys

Kerro mitä tarvitset, niin hoidetaan se!

Ulo Entertainment

© Copyright 2021 Ulo Entertainment  - Made with ❤ by Roseland