WHEN YOU NEED
HIGH QUALITY
BEATS & VIDEOS

Kuka on Ulo?

Ulo (alunperin Ulo Music A.K.A. Ulottuvuus) on vuosien 1999 – 2000 taitteesta saakka rap-musiikkia tehnyt artisti. Ensimmäiset biisit julkaistiin Mikseri.netissä monien muiden suomalaisten UG-artistien tapaan. Voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että onneksi ne ovat kadonneet historian syövereihin ikuisiksi ajoiksi – ainakin toivottavasti! Ulo on julkaissut lukuisia sinkkuja, kolme EP:tä sekä kolme pitkäsoittoa.

YouTubesta on myös löydettävissä useita musiikkivideoita. Ulo on myös tuottanut biittejä vuodesta 2004 alkaen. Hän säveltää biitit itse käyttäen hyvin harvoin sampleja tuotoksissaan. Nykyisin Ulo Entertainment tarjoaakin myös biittejä kaikille niitä tarvitseville! YouTubessa Ulo Entertainment –kanavalta löytää niin ilmaisjakeluun, kuin yksinoikeudellakin varustettuja tuotoksia.

Biitit jotka ovat merkitty FREE BEAT / FREE DOWNLOAD ovat täysin vapaasti kaikkien ladattavissa videon tiedoista, ja niitä saa käyttää niin esityksissä kuin suoratoistopalveluissa – täysin ilmaiseksi! Maksulliset biitit ovat yleensä merkitty TAGGED BEAT huomautuksella, eikä niitä voi ladata suoraan. Edulliseen 20€ hintaan voi biitin kuitenkin ostaa itselleen YKSINOIKEUDELLA, ilman käyttörajoituksia. 

Vuosien varrella Ulo on tehnyt runsaasti yhteistyötä lukuisten eri artistien kanssa ja vaikuttanut useammissa kokoonpanoissa. Hän on mentoroinut useampia nuorempia tekijöitä uransa aikana ja auttanut lukuisia artisteja heidän musiikissaan. Vuonna 2012 hän perusti ystävänsä kanssa HGY RECORDS nimisen pienlevy-yhtiön, jossa toimi parhaimmillaan 10 artistia. HGY:n tarina jäi kuitenkin lyhyeksi, mutta ei kuitenkaan lannistanut miestä. Ei mennyt pitkään kun uutta soolomusiikkia rupesi jälleen valumaan eetteriin. Ulo julkaisee edelleen uutta musiikkia aina kun muilta töiltä ehtii.


Ulo Entertainment

Vuonna 2017 tulivat musiikkivideot kuvaan. Vuonna 2020 perustettiin Ulo Entertainment ja samalla artisti laajensi repertuaariaan audiotuotannosta laajemmin videoihin. Ulo Entertainment onkin kerennyt lyhyessä ajassa tuottamaan useille artisteille musiikki-, markkinointi-, sekä teaser-videoita. Ulo Entertainment tarjoaa myös äänitys-, miksaus-, ja masterointipalveluita biittien, videoiden ja valokuvauksen rinnalla.  


ULO

  • Email: yhteys@uloentertainment.fi
  • WWW: www.uloentertainment.fi
  • Instagram: ulo_entertainment
  • YouTube: Ulo Entertainment
  • Facebook: Ulo Entertainment
  • Spotify: Ulo

Tilaa

UUTISKIRJE

Liity postitus-listalle

Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista biiteistä sekä tarjouksista. 

Yhteys

Kerro mitä tarvitset, niin hoidetaan se!

Ulo Entertainment

© Copyright 2021 Ulo Entertainment  - Made with ❤ by Roseland

CUSTOMER REVIEWS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit sed temporibus voluptatum minus ipsa blanditiis.

Odit sed temporibus voluptatum.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet

Alex

Project Manager