WHEN YOU NEED
HIGH QUALITY
BEATS & VIDEOS

Info

KUKA ULO?

Nimi on Jaakko, mut sä voit sanoo "Ulo". 

Ulo on rap-artisti sekä musiikki- ja videotuottaja. Musiikkia on tullut tehtyä lähes 20 vuotta.
Räppi iski sydämmeen jo ihan skidinä ja sillä tiellä ollaan yhä. Siihen aikaan nimi oli "ULOTTUVUUS", joka vaa vuosien saatossa asettui kolmen kirjaimen lyhennykseen. Back in the day väännettiin frendien kellareis, vaatehuoneis ja makkareis aamust iltaa musaa. Oltii kunno NO SLEEP TEAM! Ja itseasiassa sitä ollaan yhä! Nykyään onkin sit jo kertynyt ihan kiitettävästi sitä musaa. Mutta, kerrotaas hieman enemmän mikä on "Ulo ENTERTAINMENT" ja mikä näiden sivujen pointti on.

Sen lisäks et täält löydät mun omaa musaa ja videoita, nii löydät myös mun tuottamia biittejä sekä musiikkivideoita! Sulla on myös mahikset löytää edullisesti itelles biittejä - tai ILMAISEKSI.
Ja jos sulla on tarvetta musavideolle, niin laita koodii ja käydään läpi miten voisin jeesaa! Myös erilaiset promokuvaukset tai vaikka swägit fotot sun lemmikki hamsterista natsaa myös. Can't lie, I'm your guy! Tervetuloa tsekkailee mun meininkejä ja tutustuu. 
Tehään yhdessä - ota yhteyttä!

-Ulo

MUSIIKKI


Jos on mitää kysyttävää laita mailii: yhteys@uloentertainment.fi

Youtube

Linkkiä seuraamalla pääset tutustumaan aikaisempaan tuotantooni sekä uusiin musiikkivideoihini. 

Spotify

Kuuntele, tykkää, seuraa, jaa. Spotifysta löydät aikaisemmat pitkäsoitot sekä uunituoreet single-julkaisuni. Muista tsekata myös "Urho Studion" meininki!!

Tilaa

UUTISKIRJE

LIITY POSTITUSLISTALLE

Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista biiteistä sekä tarjouksista. (max 2krt/kk)

Yhteys

Kerro mitä tarvitset, niin hoidetaan se!

Ulo Entertainment

© Copyright 2020 Ulo Entertainment  - Made with ❤ by Roseland