WHEN YOU NEED
HIGH QUALITY
BEATS & VIDEOS

Info

KUKA ULO?

Nimi on Jaakko, mut sä voit sanoo "Ulo". 

Ulo on rap-artisti sekä musiikki- ja videotuottaja. Musiikkia on tullut tehtyä lähes 20 vuotta.
Räppi iski sydämmeen jo ihan skidinä ja sillä tiellä ollaan yhä. Siihen aikaan nimi oli "ULOTTUVUUS", joka vaa vuosien saatossa asettui kolmen kirjaimen lyhennykseen. Back in the day väännettiin frendien kellareis, vaatehuoneis ja makkareis aamust iltaa musaa. Oltii kunno NO SLEEP TEAM! Ja itseasiassa sitä ollaan yhä! Nykyään onkin sit jo kertynyt ihan kiitettävästi sitä musaa. Mutta, kerrotaas hieman enemmän mikä on "Ulo ENTERTAINMENT" ja mikä näiden sivujen pointti on.

Sen lisäks et täält löydät mun omaa musaa ja videoita, nii löydät myös mun tuottamia biittejä sekä musiikkivideoita! Sulla on myös mahikset löytää edullisesti itelles biittejä - tai ILMAISEKSI.
Ja jos sulla on tarvetta musavideolle, niin laita koodii ja käydään läpi miten voisin jeesaa! Myös erilaiset promokuvaukset tai vaikka swägit fotot sun lemmikki hamsterista natsaa myös. Can't lie, I'm your guy! Tervetuloa tsekkailee mun meininkejä ja tutustuu. 
Tehään yhdessä - ota yhteyttä!

-Ulo

VIDEOTUOTANTO


Jos on mitää kysyttävää laita mailii: yhteys@uloentertainment.fi

Videotuotanto

Jos tarvitset laadukasta video-tuotantoa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olen työskennellyt aikaisemmin suomalaisten rap-artistien kuten Kekkonen, Ruuskanen sekä Huntti kanssa. Käy tutustumassa valmiisiin työnäytteisiini alla olevasta linkistä.

KUVAUS

EditOINTI

TUOTE

Olen tehnyt musiikkivideo-kuvauksia sekä editointeja vuodesta 2017 lähtien.

Ota yhteyttä mikäli visio uudesta musiikkivideosta löytyy mutta toteutus on hakusessa. Työt ovat projektikohtaisia ja hinta vaihtelee 250€:n ja 1000€:n välillä. Helpoin tapa saada käsitys projektin lopullisesta hinnasta sekä kokonaisuudesta on olla yhteydessä minuun. 

Tilaa

UUTISKIRJE

LIITY POSTITUSLISTALLE

Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista biiteistä sekä tarjouksista. (max 2krt/kk)

Yhteys

Kerro mitä tarvitset, niin hoidetaan se!

Ulo Entertainment

© Copyright 2020 Ulo Entertainment  - Made with ❤ by Roseland